Dnes má meniny Vladislav

25.09.2006 Celý región

Mužské meno Vladislav má slovanský pôvod a v preklade znamená \"sláviaci vládu. \" Nositeľov tohto na Slovensku málo zaužívaného mena oslovujeme Vlado, Vladko, ...
Mužské meno Vladislav má slovanský pôvod a v preklade znamená \"sláviaci vládu. \" Nositeľov tohto na Slovensku málo zaužívaného mena oslovujeme Vlado, Vladko, Slavko a meniny majú 25. septembra.

Vladislavovia sú nezávislí a svojhlaví. Majú v sebe pozoruhodnú vytrvalosť. Potrebujú mať okolo seba veľa ľudí. Vladislavovia sú aj úžasní rozprávači, ktorí každú udalosť \"podfarbia\". Ako malí chlapci takmer nerozoznávajú realitu od vybájeného sveta. Neskôr, keď podrastú je ich citový život dosť komplikovaný. Nikdy presne nevedia, či svoju lásku naozaj prežívajú, alebo si ju len vysnívali. Často potláčajú svoje city. Životaschopnosť týchto mužov je dobrá, aj keď bývajú nervózni. Môžu zaznamenať zdravotné problémy so zrakom. Do jedálneho lístka by si mali zaradiť najmä čerstvú zeleninu a ryby. Ovplyvňuje ich planéta Mars. Šťastné farby Vladislavov sú červená a fialová. Ochranné rastliny púpava a chmeľ, ochranné kamene diamant a jaspis.
(TASR)
 

Vyberte región